LOUKKO ZINEN TOIMITUS

Loukko Zinen toimitus on orgaaninen joukko ihmisiä, joita yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja taiteisiin. 

Toimitus kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisenä ”kirjoittajapiirinä”, jossa Zinen juttuja edistetään yhdessä keskustelemalla. Zinen tekemiseen voi osallistua kertaluontoisesti tai säännöllisemmin sekä etänä tai tapaamisissa käymällä. Jos olet kiinnostunut Zinen toiminnasta, saat tästä lisätietoja osallistumisesta.

ZINEN VAKKARIT

HANNA RÄTY

// hanna@loukkozine.fi

Loukko Zinen päätoimittaja ja perustaja, jonka elämä pyörii vahvasti tekstin, kansalaisaktivismin ja diy-kulttuurin ympärillä. Laiska suorittaja, joka nauttii erityisesti auringosta ja kuohuviinistä – mieluiten yhtä aikaa.

Juttuideoiden ja Zineen liittyvien kysymysten kanssa kannattaa lähestyä Hannaa.

VIIVI RIUTA

Kirjoja lukeva ihminen, jolla usein mielipiteitä asioista. Katselee maailmaa queeristi chai-teetä juoden. Myös Tarot-kortit ja noituus lähellä sydäntä.

NATALIA KARJALAINEN

Luokasta ja laiskottelusta kiinnostunut taiteilija. Haluaa kirjoittaa niin suoraan, että työnantajat kavahtavat kauhusta etsiessään hakukoneesta hänen nimeään. Toisinaan kirjoja lukiessa venyttelee pitääkseen mielen ja raajat vetreinä.

MARIIA KOISTINEN

Miellekarttoja ja päiväunia rakastava ihmissuhdeanarkisti, joka puhuu usein valtapositioista. Nauraa paljon ja kuuluvasti, eikä vastaa puheluihin hänelle soitettaessa. Useimmiten haaveilee koirista, vallankumouksesta tai herkuista.

KUISMA ESKOLA

Elämää ihmettelevä, herkästi innostuva pohdiskelija, jolle radikaali herkkyys ja armollisuus ovat kantava voima. Häpeän ja normien purkaminen, puuhastelu, roskat sekä kapitalismin jälkeisen maailman rakentaminen kiinnostaa.

HETA-LINNEA KOVANEN

// heta.kovanen@gmail.com

Instagram @hetalinneakovanen

Soutamisesta ja viherkasveista innostuva kuvittaja, joka ei useimmiten yllä ylähyllylle.